Familieræs

Aktiviteter på pladsen

bObles Tumletelt

Slip kreativiteten løs i et telt fyldt med bObles tumledyr! Kun fantasien sætter grænser for, hvilke lege I kan finde på. Måske verdens sejeste forhindringsbane eller et ’elefant-tårn’. I Tumleteltet er der både plads til store og små tumlinger.

Hulahop

Slå dig løs med hulahop-ringe! På pladsen vil der være rig mulighed for underholdning og en af disse vil være i form af en masse hulahop ringe til fri brug. I kan med garanti finde en række sjove aktiviteter med hulahop ringene som hele familien kan nyde godt af. F.eks. hvem der kan holde hulahop ringen kørende i længst tid, hvem der kan kaste den højst osv.

Stylter

Træd op på et par sjove stylter, og prøv så at gå af sted! Det kan være svært at holde balancen i starten, men med lidt øvelse skal du nok blive rigtig god til det. Når I har øvet jer lidt, kan I kan lave en konkurrence og se, hvem der kan gå længst uden at falde.

Sjippetorv

Hop, hop, hop! Med et sjippetorv i hænderne er der udsigt til en masse sjove hoppelege. Prøv at se, hvor mange gange du kan hoppe, uden at snoren rammer dine fødder. Bliv ved med at øve dig – snart kan du hoppe mange gange uden problemer!

Petanque

Petanque er et sjovt udendørsspil, hvor det gælder om at kaste ens petanquekugler så tæt som muligt på en lille trækugle. Spillet kræver, at man er to hold, der dyster mod hinanden. Prøv engang, det er faktisk smadder sjovt!

Hinkesten

Grip en hinkesten og øv dig på at skubbe den foran dig med foden. Du må kun stå på ét ben, mens du gør det, så det gælder om at holde balancen! Du kan også finde et stykke kridt og tegne en hinkerude. Nu gælder det om at komme igennem hinkeruden, uden at den hinkestenen lander uden for stregerne.

Siden vil løbende blive opdateret med aktiviteter på pladsen.