Bedsteræs

Aktiviteter på pladsen

Hulahop

Slå dig løs med hulahop-ringe! På pladsen vil der være rig mulighed for underholdning og en af disse vil være i form af en masse hulahop ringe til fri brug. I kan med garanti finde en række sjove aktiviteter med hulahop ringene som hele familien kan nyde godt af. F.eks. hvem der kan holde hulahop ringen kørende i længst tid, hvem der kan kaste den højst osv. Kun fantasien sætter grænser!

Stylter

Træd op på et par sjove stylter, og prøv så at gå af sted! Det kan være svært at holde balancen i starten, men med lidt øvelse skal du nok blive rigtig god til det. Når I har øvet jer lidt, kan I kan lave en konkurrence og se, hvem der kan gå længst uden at falde.

Frisbee

Grib, kast og leg med en frisbee af blød gummi, som man hverken slår fingrene på eller smadrer vinduer med. En frisbee er både sjov og nem at kaste med, og det er super sjovt at se den flyve gennem luften. I vil med garanti få det sjovt med at kaste denne bløde frisbee til hinanden.

Jonglering

Hvis der er en lille klovn eller cirkusartist gemt i dig, så er der rig mulighed for at øve sig i jonglering. Prøv at se, om du kan jonglere med 3 bolde på en gang, eller om du kan få en tallerken til at snurre rundt på toppen af en pind. Det er slet ikke så nemt, som det ser ud til!

Sjippetorv

Hop, hop, hop! Med et sjippetorv i hænderne er der udsigt til en masse sjove hoppelege. Prøv at se, hvor mange gange du kan hoppe, uden at snoren rammer dine fødder. Bliv ved med at øve dig – snart kan du hoppe mange gange uden problemer!

Petanque

Petanque er et sjovt udendørsspil, hvor det gælder om at kaste ens petanquekugler så tæt som muligt på en lille trækugle. Spillet kræver, at man er to hold, der dyster mod hinanden. Prøv engang, det er faktisk smadder sjovt!

Hinkesten

Grip en hinkesten og øv dig på at skubbe den foran dig med foden. Du må kun stå på ét ben, mens du gør det, så det gælder om at holde balancen! Du kan også finde et stykke kridt og tegne en hinkerude. Nu gælder det om at komme igennem hinkeruden, uden at den hinkestenen lander uden for stregerne.

Boldspil

På pladsen vil der være masser af bolde i forskellige størrelser, som man kan boltre sig med og bruge til klassiske boldlege. Der er selvfølgelig også mulighed for bare at trille bold med de mindste.

Tegneborde

På pladsen vil der også være tegneborde, hvor både Bedste og børnebørn kan være kreative med f.eks. at lave sjove papirsflyvere eller lave flip-flappere med sjove opgaver i.

Jorden er giftig

Pas på - jorden er giftig! I denne sjove leg gælder det om at hoppe fra måtte til måtte på en sjov aktivitetsbane, mens man undgår at røre jorden. Du kan også prøve at udfordre din Bedste til en sjov omgang fangleg på banen, men husk at du stadig ikke må røre jorden!

Siden vil løbende blive opdateret med aktiviteter på pladsen.